<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1418596115588994&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Framer, a jövő weboldal tervezője

Olvasási idő: 2 perc | 2023. 07. 20.

A weboldal szerkesztés bonyolult és időigényes folyamat lehet, főleg ha nem rendelkezel kódolási ismeretekkel. Szerencsére léteznek olyan eszközök, mint a Framer, amelyek leegyszerűsítik és bárki számára elérhetővé teszik a weboldal tervezést.

Egyszerű szerkesztés

A Framer egy innovatív vizuális weboldal szerkesztő, amely forradalmasítja a weboldalak tervezését. A drag-and-drop funkciónak köszönhetően könnyedén elhelyezheted az elemeket az oldalon, anélkül, hogy bonyolult kódokat kellene írnod.

Egyszerűen húzd az egérrel a gombokat, képeket vagy szövegeket a megfelelő helyre, és már meg is van a weboldalad alapja. Ezzel a módszerrel gyorsan és hatékonyan készíthetsz egyedi és professzionális kinézetű honlapokat, akár kódolási ismeretek nélkül is.

blog_post_framer_02

Különféle sablonok

Rengeteg különféle sablon közül választhatsz, amelyeket kiindulópontként használhatsz a weboldalad elkészítéséhez. A sablonok testreszabhatók, így könnyen készíthetsz egyedi weboldalt is.

A Framer számos különböző elemet tartalmaz, amelyeket a weboldalad elkészítéséhez használhatsz, mint például gombok, beviteli mezők, navigációs sávok és még sok más. Ezeket a komponenseket egyszerűen a weboldaladra húzhatod, és beállíthatod a méret, pozíció, szín, betűtípus és a többi meghatározó paramétert.

Ezenkívül saját elemeket is létrehozhatsz, ha egyedi weboldalt szeretnél.

blog_post_framer_04

Teljesen reszponzív valós nézet

A Framerrel készített weboldalak automatikusan reagálnak a különböző képernyőméretekre, a reszponzív nézetek beállítása nagyon egyszerűen megoldható. Így a weboldalad jól fog kinézni asztali számítógépen, laptopon, táblagépen és okostelefonon is.

A vizuális szerkesztő lehetővé teszi, hogy valós időben lásd, hogyan fog kinézni a weboldalad. Ez megkönnyíti a tervezés és a szerkesztés folyamatát.

blog_post_framer_03

Fejlett animációs készségek

A Framer az egyik legjobb választás, ha interaktív, figyelemfelkeltő weboldalakat szeretnél építeni, és ez részben a beépített, erős animációs lehetőségeknek köszönhető. A Framer animációi segítenek, hogy weboldalad kiemelkedjen a tömegből, lenyűgöző felhasználói élményt nyújtva.

A "Motion" komponenst kifejezetten az animációk és átmenetetek kezelésére fejlesztették ki. Ez a komponens hozzáférést biztosít a Framer széleskörű animációs képességeihez, mint például több elem gesztus alapú mozgatása, ami lehetővé teszi, hogy elemeket "pan" és "drag" mozdulatokkal mozgasd a képernyőn, interaktívabbá téve az élményt.

Letisztult átmeneteket hozhatsz létre állapotváltozások között, például menük megnyitásakor vagy zárásakor. A komplex animációs szekvenciák használatával bonyolultabb animációkat is létrehozhatsz, több elemet egyszerre irányítva.

blog_post_framer_05

Kibővített funkciók

A Framer számos nyílt forráskódú könyvtárat tartalmaz, amelyeket a weboldalad funkcionalitásának bővítéséhez használhatsz.

A kódszerkesztővel kiexportálhatod a weboldaladat HTML, CSS és JavaScript fájlokba. Ezeket a fájlokat ezután feltöltheted a webtárhelyedre.

A Framerrel készített weboldalak SEO optimalizáltak, így könnyebben megtalálhatók a keresőmotorokban. A platform biztonságos, megvédi a weboldaladat a hackerektől és a rosszindulatú programoktól.

Az ingyenes verzió korlátozott funkciókkal használható ,a prémium verzió további funkciókat tartalmaz, mint például a sablonok és elemek szélesebb választékát, valamint a csapatmunka lehetőségét, több ember is szerkesztheti ugyanazt a weboldalt valós időben.

A Framer ideális választás lehet:

  • Kezdőknek: Akik nem rendelkeznek kódolási ismeretekkel, de weboldalt szeretnének készíteni.
  • Szakembereknek: Akik gyorsan és egyszerűen szeretnének weboldalakat készíteni.
  • Csapatoknak: Akik közösen szeretnének weboldalakat szerkeszteni.

 

Ha egy könnyen használható, rugalmas és ingyenes weboldal szerkesztőt keresel, a Framer a tökéletes választás.

Ha ki szeretnéd próbálni a Framert, látogass el a weboldalukra: www.framer.com